Wulff teki Suomen parhaan Konttorin sekä Pena Markkasen työpisteen

Nelosella lauantaina 23.9. klo 22 tv-ensi-iltansa saava, Sami Hedbergin tähdittämä kotimainen komediasarja Konttori tuo kotisohville toimisto- ja työpaikkahuumoria ja Wulffin tuotteita. Sarjan tapahtumapaikkana on Riihimäki ja Leskisen Paperi, jonka toimistotarvikkeet ovat kotoisin Wulffilta.

Konttorin lavastus oli iso projekti. Täysin tyhjä tila piti saada näyttämään jo hyvän aikaa eläneeltä toimistolta. Wulff toimitti kuvauspaikalle suosittuja toimistotarvikkeitaan sekä ensiapu- ja ergonomiatuotteita, joita nähdään ympäri toimistoa ja henkilöiden työpisteillä. Myös tyylikästä Wulff-raitaa löytyy bongattavaksi kaikille tarkkasilmäisille!

Katso täältä Konttorin esitysajat: http://www.nelonen.fi/ohjelmat/konttori. Hittisarjan on tuottanut Solar Republic ja se on katsottavissa myös Elisa Viihteellä.

P.S. Vähän parempia Pena Markkasen ja kollegoiden työpisteitä teet yhdessä Wulffin kanssa. Tilaa tästä uutiskirje ja osallistu 100 euron arvoisen tuotepaketin arvontaan! Paketista löydät mm. lisämuistia digitaalisessa ja perinteisessä paperisessa muodossa ja paljon muuta hauskaa ja hyödyllistä. Tuotepaketti arvotaan 31.10.2017 ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

#wulff #konttori #konttorisuomi #nelonen #elisaviihde #solarrepublic #wulfftekikonttorin #wulfftekeetyöpaikan