Wulff Torkkelin Paperin uusi myymälä on avattu Lahden Kauppakeskus Mailiin

Kaikki on valmista – Lahdessa! Wulff Torkkelin Paperin uusi, upea myymälä Kauppakeskus Mailissa löytyy osoitteesta Ajokatu 55.

Lahtelaiset tietävät, mistä työpaikkatuotteet ja toimistotarvikkeet hankitaan – ja mistä saa parasta palvelua: Wulff Torkkelin Paperilta on saanut palvella paikallisia ihmisiä ja yrityksiä jo vuodesta 1932. Osa Lahden katukuvaa yhtiö on ollut jo 1940-luvulta lähtien. Vaikka myymälä on vuosien varrella muuttanut sijaintia ja tuotevalikoima on kehittynyt ja kasvanut kattamaan kynistä ja papereista kaiken mahdollisen yrityksessä tarvittavan, on muutama asia säilynyt ennallaan: asiakaspalvelu ja tunnelma. Elokuun alussa Saimaankadulta Kauppakeskus Mailiin muuttivat mm. tutut asiakaspalvelijat Anne, Paula, Lea ja Elina.

Yritysasiakkaat, kuluttajat, opiskelijat: tervetuloa!

Uudessa sijainnissaan Wulff Torkkelin Paperi palvelee Lahden seudun, Kouvolan, Mikkelin ja Mäntsälän yritysasiakkaita, kuluttajia, sekä opiskelijoita entistäkin keskeisemmällä paikalla. Muitakin uudistuksia on tehty. “Yli
4 000 tuotteen valikoima on rakennettu asiakkaita kuunnellen. Tuotenimikkeiden määrä kasvoi 200 kappaleella. Lisäksi halpuutimme 660 suosikkituotteen hintoja”, kertoo Wulffin myymälöiden myyntijohtaja Laura Valkonen.

Tarvitsetpa sitten tulostuspaperia tai muistikirjaa, värikasettia tai perinteistä kuulakynää, siivoustarvikkeita, kahviotuotteita tai askarteluvälineitä, tule käymään! Lupaamme, että ihastut avaraan ja valoisaan myymälään, josta löydät kaiken tarvitsemasi!


Tervetuloa ostoksille ja nauttimaan uusista edullisista hinnoista! Myymälä avoinna arkisin klo 8-17.
Avajaisviikolla 4.-8.9. luvassa huipputarjouksia ja mielenkiintoista ja hyödyllistä ohjelmaa! Etkö saa vielä Wulff Torkkelin Paperin uutiskirjettä? Tilaa uutiskirje tästä ja varmista, että saat ajankohtaista tietoa ja tarjouksia.  

Käyntiosoite: 
Wulff Torkkelin Paperi, myymälä ja yritysten sopimusasiakaspalvelu
Kauppakeskus Maili
Ajokatu 55
15500 Lahti
p. 03 883 900
asiakaspalvelu@torkkelinpaperi.fi
Myymälä avoinna arkisin klo 8-17