Käytössäsi maailman johtavat printti-, presentaatio- ja kuvatuotteet

the_magic_touch_paasivu

Wulff ja Unibind personoivat ja brändäävät

Tiesitkö, että Wulff on Suomen ainoa Unibind-tuotteiden virallinen jälleenmyyjä? Wulffilta saat Unibindin sidontalaitteet ja -kannet presentaatioiden, raporttien, sekä esitemateriaaliesi laadukkaaseen viimeistelyyn. Tärkeä asia ansaitsee arvoisensa kannen.

Oletko osallistunut tapahtumaan, jossa olet saanut tapahtuman ilmeellä ja omalla nimelläsi varustetun muistikirjan? Suurella todennäköisyydellä vastauksesi on kyllä. Hyvin suurella todennäköisyydellä olet pidellyt käsissäsi Wulffin ja Unibindin toteuttamaa ratkaisua.

Brändätyt ja jopa henkilötasolla personoidut ratkaisut ovat tämän päivän tapa rakentaa yritysviestintää. Wulff tarjoaa Unibindin laadukkaat tuotteet toimistoihin, valokuvaukseen ja teollisuuteen.

Laadukkaisiin liimasidontatuotteisiin voit tutustua tästä.

Mustaa magiaa!

TheMagicTouch on printtimaailman paras uutuus – saatavilla vain Wulffilta!

TheMagicTouch toteuttaa monen mainostoimiston, tapahtumantekijän sekä digi- ja tekstiilipainon toiveen. Varsinaista mustaa magiaa on siirtokuvapainatus mustalle ja tummalle pinnalle. Tekstiilit puuvillasta polyesteriin, puu, alumiini – pintamahdollisuuksia TheMagicTouchin kanssa on rajattomasti. Yksi TheMagicTouchin ylivertaisia ominaisuuksia on matalilla lämpöasteilla toimiminen, joten paitapainajan painajainen, paljon käytetty polyester on muuttunut unelmaksi

Valkoista mustalla, se on vihdoinkin mahdollista. Kiitos TheMagicTouch!

Lisätietoa TheMagicTouch -siirtokuvatekniikasta antaa Wulffin Jarkko Vehviläinen p. 0500 606 742 tai jarkko.vehvilainen@wulff.fi.

Erikoistulostusmateriaalit ja Epson ProFocus-laitteet

Wulffilta saat  myös erikoistulostusmateriaaleja sekä Epson ProFocus-laitteita. Lisätietoja antaa Jari Aaltonen p. 045 635 3350 tai jari.aaltonen@wulff.fi.