Wulff-Yhtiöt Oyj

Wulff mahdollistaa työn tekemisen ympäristöissä, joissa yritykset, yrittäjät ja työntekijät toimivat. Samalla teemme maailmasta parempaa – työpaikka kerrallaan. Tuomme asiakkaidemme saataville yhä enemmän entistä ympäristöystävällisempiä ja kestävää kehitystä edistäviä tuotteita. Jokainen meistä voi vaikuttaa päivittäisillä valinnoillaan siihen, millaista tulevaisuutta ja maailmaa rakennamme.

Parempi työpäivä – missä ikinä työtäsi teetkään
Jo nyt työtä tehdään runsaasti myös muualla, kuin perinteisissä toimistoissa: digitalisaatio mahdollistaa paljon, liikkuva työ taas tuo tekemiselle ja ympäristöille uudenlaisia vaatimuksia. Teemme töitä työpaikalla, kotona, laiturinnokalla, kahvilassa, junassa, puistonpenkillä, liikkuessamme paikasta toiseen ja tavatessamme ihmisiä siellä, missä he kulloinkin kokoontuvat.
Wulffin kanssa varmistat, että työympäristö ja työvälineet mahdollistavat paremman työpäivän.

Mitä saisi olla?
Tarjoamme alamme laajimman kattauksen tuotteita ja palveluja, joilla tehdään työpaikka. Mitä saisi olla? Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, LED-valaistusratkaisuja sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Wulff-konserni toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme osoitteessa wulff.fi.

Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, joissa sillä on yhteensä lähes 100 000 asiakasta. Asiakkaita palvelee henkilökohtaisesti noin 200 B2B-myynnin ammattilaista. Asiakkaita palvellaan henkilökohtaisesti myös Wulffin myymälöissä Helsingissä, Turussa ja Lahdessa. Verkossa konserni palvelee monipuolisten asiakaskohtaisten palvelujen lisäksi verkkokaupalla Wulffinkulma.fi.

Wulffin monipuoliset palvelumallit mahdollistavat eri kokoisten ja eri toimialoilla toimivien yritysten palvelemisen ammattitaitoisesti ja kokonaisvaltaisesti. Sopimusasiakaskonsepti helpottaa asiakkaiden säännöllisiä hankintoja. Asiantuntijamyyntiyritykset palvelevat kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti ja henkilökohtaisesti. Yhteistä molemmille konsepteille on oman osaamisen tarjoaminen asiakkaan käyttöön. Kokonaisvaltaisella palvelulla edistetään asiakkaiden tyytyväisyyttä ja asiakassuhteiden jatkuvuutta. Digitalisaation tuomat mahdollisuudet ovat tärkeässä roolissa huomisen Wulffin kehittämisessä.

Wulff-Yhtiöt Oyj:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja sillä on 14 tytäryritystä. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 56,9 miljoonaa euroa ja liikevoitto -0,0 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä oli vuonna 2017 keskimäärin 198 henkilöä. Wulff on alansa ainoa pörssilistattu yritys Pohjoismaissa ja sen osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä Small Cap -markkina-arvoryhmässä, toimialaluokassa Teollisuustuotteet ja -palvelut. Vuoden 2017 lopussa Wulffilla oli yhteensä 742 osakkeenomistajaa ja osakkeiden määrä oli 6 607 628 kpl.