Wulff-Yhtiöt Oyj

Wulff mahdollistaa työn tekemisen ympäristöissä, joissa yritykset yrittäjät ja työntekijät toimivat. Tarjoamme alamme laajimman kattauksen tuotteita ja palveluja, joilla tehdään työpaikka. Mitä saisi olla? Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, LED-valaistusratkaisuja sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja.

Missiomme on tuoda toimialamme halutuimpana kumppanina asiakkaallemme kokonaisratkaisu toimiston tehostamiseen ja myynnin edistämiseen.

Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, joissa sillä on yhteensä lähes 100 000 asiakasta. Asiakkaita palvelee henkilökohtaisesti yli 200 B2B-myynnin ammattilaista. Asiakkaita palvellaan henkilökohtaisesti myös Wulffin myymälöissä Helsingissä, Turussa ja Lahdessa. Verkossa konserni palvelee monipuolisten asiakaskohtaisten palvelujen lisäksi verkkokaupalla Wulffinkulma.fi.

Wulffin monipuoliset palvelumallit mahdollistavat eri kokoisten ja eri toimialoilla toimivien yritysten palvelemisen ammattitaitoisesti ja kokonaisvaltaisesti. Sopimusasiakaskonsepti helpottaa asiakkaiden säännöllisiä hankintoja. Suoramyyntiyritykset palvelevat kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti ja henkilökohtaisesti. Yhteistä molemmille konsepteille on oman osaamisen tarjoaminen asiakkaan käyttöön. Kokonaisvaltaisella palvelulla edistetään asiakkaiden tyytyväisyyttä ja asiakassuhteiden jatkuvuutta.

Yksi tämän päivän tärkeimpiä liikepaikkoja on verkko. Sopimusasiakkaita palvellaan verkossa yhä monipuolisemmin heille räätälöidyin ratkaisuin ja verkkopalvelun käyttö on jatkuvassa kasvussa. Erityisesti mikroyrityksille, pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu Wulffinkulma.fi -verkkokauppa on tavoittanut jatkuvasti uusia asiakkaita. Digitalisaation tuomat mahdollisuudet ovat tärkeässä roolissa huomisen Wulffin kehittämisessä.

Wulff-Yhtiöt Oyj:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja sillä on 14 tytäryritystä. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 59,3 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,6 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä oli vuonna 2016 keskimäärin 214 henkilöä. Wulff on alansa ainoa pörssilistattu yritys Pohjoismaissa ja sen osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä Small Cap -markkina-arvoryhmässä, toimialaluokassa Teollisuustuotteet ja -palvelut. Vuoden 2016 lopussa Wulffilla oli yhteensä 631 osakkeenomistajaa ja osakkeiden määrä oli 6 607 628 kpl.